Fűtés korszerűsítés

Kazáncsere jó áron, ügyintézéssel, profiktól

 

A cirkó csere és az átfogó fűtés korszerűsítés minden esetben komoly befektetés, ám ha jó döntést hoz az ember, és a megfelelő szakembert választja ki a feladatra, rengeteg fejfájástól kímélheti meg magát. A Green Komplex csapata az előzetes konzultáció, a helyszíni felmérés, a kivitelezés, valamint az ügyintézés egész folyamata alatt maximális profizmussal áll a munkához, így Ön biztos lehet benne, hogy hosszú éveken keresztül élvezheti majd a korszerű fűtésrendszere nyújtotta kényelmet.

Cirkófűtés

Lakásfűtő gázkészülék, azaz cirkó vásárlása előtt mindenképpen kérje ki szakember véleményét.

Fűtés korszerűsítés

Cirkófűtés kondenzációs kazánnal. A korszerű és gazdaságos fűtés.

Javítás

Gázkészülékek szerelése, javítása és garanciális ügyintézése.

Cirkó csere

Régi berendezás cseréje korszerű, kondenzációs cirkóra kéménymunkával, beüzemeléssel.

Felmérés

Ne késlekedjen, kérjen felmérést és árajánlatot, forduljon kérdéseivel hozzánk! Bevezető akciónk keretében teljes szolgáltatást nyújtunk a beszerzéstől a kazán beszerelésig, teljeskörű dokumentációval és garanciával!

Kazáncsere árajnlat, ügyintézéssel, profiktól

Bővebben

Fűtés korszerűsítési

Referencia képek

Fűtési rendszer

 kiépítés, javítás és korszerűsítés

 

Miért érdemes beruházni a fűtés korszerűsítésébe

Miért érdemes beruházni a fűtés korszerűsítésébe?

A fűtés korszerűsítés minden szempontból előnyös beruházásnak számít, vagyis több ok is felsorakoztatható amellett, hogy belevágjunk az átalakításba vagy a meglévő, elavult rendszerünk akár teljes cseréjébe. Ezzel a lépéssel hosszú távon sok pénzt spórolhatunk meg, hiszen egy korszerű rendszer jelentősen csökkentheti a közüzemi számlák végösszegét. Nem kevésbé fontos előny, hogy a megfelelő fűtéstípus kiválasztásával biztonságossá és környezetkímélővé tehető a fűtésünk, amivel nem mellékesen tovább növeljük az ingatlanunk értékét. De bármilyen szempont is vezéreljen minket, kulcsfontosságú, hogy megbízható és lelkiismeretes kivitelezőre bízzuk a munkát. A GreenKomplex tapasztalt csapata a legjobb megoldásokat nyújtja Önnek ezen a téren is.

Felmérés, tervezés, kivitelezés

A felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig

A fűtés korszerűsítés olyan terület, ahol a megrendelő elképzelései mellett elengedhetetlen a helyszín paramétereinek pontos ismerete – csakis ezek precíz összehangolásából születhet meg az optimális megoldás. Legyen szó fűtésről, melegvíz-előállításról vagy égéstermék-elvezetésről, Ügyfeleink komplex megoldásokat kapnak minden felmerülő problémára, a veszteséges üzemeltetéstől a veszélyek elhárításáig. A munkálatok minden esetben egy alapos helyszíni felméréssel kezdődnek, amely során összehangolásra kerülnek az elképzelések, az elvárások és a lehetőségek. Igény esetén a teljes tervezés és ügyintézés is szakembereinkre bízható.

Cirkófűtés a legnagyobb favorit

Cirkófűtés, a legnagyobb favorit

A fűtéskorszerűsítés területén a cirkófűtés kiépítése, illetve cseréje a leggyakoribb lépés, ami a rendszer gazdaságosságának köszönhető. A cirkó előnyei vitathatatlanok: energiatakarékos, biztonságos, megbízhatóan működik, halk, és a kombi rendszerrel még meleg víz is előállítható. Profi szakemberekre bízva gyorsan kialakítható radiátoros és padlófűtéshez is. Szakembereink nemcsak új rendszerek kiépítését, hanem az elavult cirkó cserét is hatékonyan végzik el.

Milyen cirkót válasszunk

Milyen cirkót válasszunk a fűtés korszerűsítéséhez?

A kondenzációs képviseli a legkorszerűbb technológiát, ami egy régi, nyílt égésterű gázkazánnal összehasonlítva a fűtésszámla közel harmadát is lefaraghatja.

Egyéb korszerű lehetőségek

Egyéb korszerű lehetőségek

Más megoldások is léteznek otthonunk komfortjának biztosítására és a fűtés korszerűsítésre. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a levegő-víz hőszivattyú beépítése, ami padlófűtésre és mennyezethűtésre is lehetőséget biztosít. És persze arról se feledkezzünk el, hogy a mai modern multifunkcionális klímaberendezések fűtésre is kiválóan alkalmasak.

Javítás, karbantartás

Javítás és karbantartás

Ahhoz, hogy a fűtésrendszerünk optimális hatásfokon működjön, elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Ha tapasztalt cirkó szerelőinkre bízza a cirkó javítást, biztos lehet benne, hogy a fűtés – és adott esetben a meleg víz előállítása is – hatékonyan és megbízhatóan üzemel majd.