Klíma szolgáltatások

Telepítés

 

Klíma telepítés egyszerűen, gyorsan, felfordulás nélkül

Az otthon töltött percek maximálisan felértékelődnek, ha a négy fal között is jól érezzük magunkat. Ma már számtalan lehetőségünk van arra, hogy növeljük lakásunk komforttényezőit, ezek között pedig előkelő helyen áll a klíma telepítése.

Fűtésre is optimalizálható

klímaberendezések

Az innovatív technológiáknak és fejlesztéseknek köszönhetően, manapság a piac telis-tele van korszerű, multifunkcionális klímaberendezésekkel. Bár volt idő, mikor légkondicionálókkal főleg irodaházakban, üzlethelyiségekben, intézményekben és modern otthonokban találkozhattunk, ma már bárki számára elérhetőek, de legfőképpen megfizethetőek a klímák. Azzal a sokéves rossz beidegződéssel pedig érdemes leszámolni, miszerint ott, ahol klíma zakatol, biztos az egekben van a villanyszámla is. A mai, korszerű inverteres klímák bizonyítottan kevesebbet fogyasztanak, mert sokkal energiatakarékosabban üzemeltethetőek, így ez sem lehet kifogás. Ráadásul egyes típusoknak már nem csak a nyári kánikulában vesszük nagy hasznukat, de a hűvösebb idő beálltakor is, hiszen bizonyos modellek már fűtésre is optimalizálhatóak. Továbbá a kis helyigény, a csendes üzemelés, a rendkívül pontos beállíthatóság, a felhasználóbarát kezelhetőség is mind-mind a klímák mellett szólnak. A telepítést követően ne feledkezzünk meg a klímák karbantartásáról sem, melyet a csak hűtésre vagy fűtésre használt klímák esetében évente 1 alkalommal, hűtésre és fűtésre is alkalmazott klímaberendezések esetén évente 2 alkalommal szükséges elvégeztetni.

Segítünk a tökéletes típus kiválasztásában, beszerelésében

A klímák sokszínűségében, a számtalan márka, modell között könnyen elveszhet az ember, azonban cégünk nem hagyja magára megbízóit a megfelelő berendezés kiválasztásában sem. Ha nem tudja, milyen klíma mellett döntsön, kérheti ebben is segítségünket, mint ahogy klíma szerelésben, klíma karbantartásban is állunk szíves rendelkezésére. Komoly szakmai múltunk a biztosíték arra, hogy otthonába nem feltétlen a legdrágább készüléket fogjuk ajánlani, hanem az igényeihez és az otthonához legjobban passzoló modellt, aminek előnyeit hosszú éveken át élvezheti. Ha a klíma telepítés megkívánja, extra falfúrást is végeznek szakembereink.

Tudjon meg többet, érdeklődjön a további részletekről munkatársainknál!

Telefon:

+36 30 987 2967