Cirkófűtés

Fűtés korszerűsítés

 

Cirkófűtés kiépítése gyorsan, egyszerűen, profikkal

A tökéletes és gazdaságos működés, a zökkenőmentes hőleadás természetesen hosszú időn át csak úgy valósulhat meg, ha az előírtaknak megfelelően, éves szinten átvizsgáltatjuk a cirkókészüléket, illetve adott esetben annak karbantartására is odafigyelünk. Jó tudni, hogy a cirkórendszer nem csak radiátoros fűtéshez, de padlófűtéshez is használható, ami a kifejezetten nagy belmagasságú helyiségeknél előnyös. Cégünk munkatársai komoly szakmai múlttal és hosszú évek tapasztalatainak birtokában állnak szíves rendelkezésére, ha cirkófűtés kiépítésén gondolkozna. Ugyanakkor vállaljuk a már meglévő berendezések cseréjét vagy korszerűsítését is.

Energiatakarékos és

megbízható működésű

Már a cirkó elnevezés is beszédes, hiszen utal magára a fűtés technikájára, alapelvére. A fali vagy álló kivitelű gázkazánnal történő fűtés a fűtővíz cirkulációjára épül, vagyis a rendszerben keringő meleg és hideg víz áramoltatására, amit egy megbízható fűtési szivattyú biztosít. A keringetés során a radiátorokban vagy padlófűtésnél a csövekben olyan hőfokú meleg víz kerül, amilyenre azt a cirkó gázégője felhevíti, így ez biztosítja majd a hőleadást.
Cirkófűtés kapcsán takarékosságról azért beszélhetünk, mert alacsonyabb hőfokon is rendkívüli energiahatékonysággal működtethető a rendszer. Ez annak köszönhető, hogy a cirkó mindig csak annyi vizet melegít fel, amennyire a fűtéshez szüksége van, ráadásul az innovatív fejlesztéseknek hála, ma már kombi rendszerű cirkókészülékkel nem csak fűthetünk, de akár meleg vizet is előállíthatunk gond nélkül. Tulajdonképpen ezeknek a kombi berendezéseknek két csőkimenetele van: az egyik a fűtéshez szolgáltatja a meleg vizet, míg a másik a háztartásban használatosat adja.

Tudnivalók a cirkófűtésről

Kis helyigényének és gazdaságos üzemeltetésének köszönhetően, napjaink egyik legnépszerűbb fűtési megoldása a cirkó. Korszerű, biztonságos, csendes, könnyen telepíthető és takarékos energiafogyasztású, ami miatt már számos felhasználó döntött méltán cirkófűtés használata mellett.

Érdeklődjön a részletekről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon:

+36 30 987 2967