+36 30 987 2967 info@greenkomplex.hu

Rólunk

Komplex megoldások, egy helyen.

Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy egyesítve a különböző épületgépészeti ágazatokat komplex megoldást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére. Kiemelten fontos szempont számunkra, hogy követve a pozitív trendeket:
-hatékony
-időtálló
-esztétikus
-zöldebb, környezetbarát alternatívákat kínáljunk a fenntartható és megújuló energiák felhasználásával.

Rólunk mondták

Egy generálkivitelező barátom ajánlotta Őket, aki évek óta Velük együtt dolgozik. Design klímát terveztünk be a belsőépítészünkkel, a fiúk pontosan a terveknek megfelelően valósították meg az elképzeléseinket. Elfogadható áron dolgoztak, professzionálisan produktumot adtak ki a kezükből.

Garay Nándor

Megrendelő

Nagyon kedves, profi csapat, jó szívvel ajánlom Őket. A megbeszélt időben érkeztek a felmérésre, korrekt ajánlatot adtak, melynek az elfogadását követően precízen, tisztán dolgoztak, maximálisan elégedett voltam Velük. Több ismerősömnek is továbbajánlottam a mestereket.

Zsemba Mária

Megrendelő

Meglepődtem, hogy vannak még idehaza ilyen alapos, megbízható szakemberek. Hűtő- fűtő klímát szereltettem velük, már bizonyított télen is/ nyáron is. Kifogástalan volt a megjelenésük, a munkavégzésük, le a kalappal a srácok előtt!

Angyalosi Attila

Megrendelő

Call Now ButtonHívjon bizalommal!