Rólunk

GREENKOMPLEX

 
Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy egyesítve a különböző épületgépészeti ágazatokat komplex megoldást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére. Kiemelten fontos szempont számunkra, hogy követve a pozitív trendeket: hatékony időtálló esztétikus zöldebb, környezetbarát alternatívákat kínáljunk a fenntartható és megújuló energiák felhasználásával.

Garay Nándor - megrendelő

Egy generálkivitelező barátom ajánlotta Őket, aki évek óta Velük együtt dolgozik. Design klímát terveztünk be a belsőépítészünkkel, a fiúk pontosan a terveknek megfelelően valósították meg az elképzeléseinket. Elfogadható áron dolgoztak, professzionálisan produktumot adtak ki a kezükből.

Zsemba Mária - megrendelő

Nagyon kedves, profi csapat, jó szívvel ajánlom Őket. A megbeszélt időben érkeztek a felmérésre, korrekt ajánlatot adtak, melynek az elfogadását követően precízen, tisztán dolgoztak, maximálisan elégedett voltam Velük. Több ismerősömnek is továbbajánlottam a mestereket.

Angyalosi Attila - megrendelő

Meglepődtem, hogy vannak még idehaza ilyen alapos, megbízható szakemberek. Hűtő- fűtő klímát szereltettem velük, már bizonyított télen is/ nyáron is. Kifogástalan volt a megjelenésük, a munkavégzésük, le a kalappal a srácok előtt!