+36 30 987 2967 info@greenkomplex.hu

Napelem rendszer

Napelem támogatás

Hogyan lesz napelem rendszere?

Ajánlatkérés. Telefonos konzultáció. Helyszíni felmérés. Egyedi napelem rendszerének tervezése, telepítése. Áramszolgáltatói engedélyeztetés. Ha kíváncsi arra, hogyan lesz lépésről lépésre napelem rendszere, kattintson a bővebb tájékoztatásért!
napelem típusok

Napelem típusok, inverter típusok

A napelem rendszerek az egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb technológiát képviselik az energetikai piacon. Válasszon Ön is a legjobb gyártók professzionális termékei közül, és használja ki a napfény nyújtotta megújuló energiában rejlő lehetőségeket!
Napelem rendszer árak

Napelem rendszer árak

A napelem rendszerek árai az elmúlt évtizedekben jelentős mértékben csökkentek, így a legújabb támogatásokkal egyre többek számára elérhető ez a korszerű, környezetbarát technológia. Tekintse meg a részleteket, és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Támogatások

A korszerű napelemes rendszerekre való áttérésben időről időre több hazai és uniós pályázat is segíti a családokat, így sok esetben rendkívül kedvező feltételekkel igényelhető támogatás a kivitelezésre. Tekintse meg a részleteket a legújabb lehetőségekről!

Napelem rendszerek

 

Mára egyre többek számára fontos, hogy nem csak olcsó, de a lehető legkörnyezetbarátabb technológiával tudják megoldani otthonuk energiaellátását. Szerencsére a napelemes technológia napjainkra olyan szintre fejlődött, hogy az egyre többek számára elérhető, és akár egy egészcsaládi ház energiaszükségletét biztosíthatja.

Sokan amiatt hezitálnak, hogy napelemes technológiát válasszanak-e, mert a kivitelezés költségei magasra rúghatnak. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy ez egy olyan technológia, amire csak egyszer szükséges nagyobb összeget fordítani, később nem igényel gyakori és költséges karbantartást, és hosszú évtizedekig szolgálja a teljes háztartást.

A napelem telepítés rendkívüli előnye, hogy a berendezésekre fordított költségek befektetést jelentenek, hiszen használatukkal akár nullára is csökkenthetjük a rezsiköltségeket, sőt, akár extra energiát is termelhetünk. A napelemekre fordított beruházás akár tíz év alatt meg is térülhet.

 

Hogyan lesz napelem rendszere?

A napelem rendszerek népszerűsödésével az elmúlt évtizedekben jelentősen csökkentek mind a napelemek, mind pedig az inverterek árai, így új házak építésnél mindenképpen érdemes elgondolkodni a napelemes energiaellátás kialakításán, de régebbi családi házak esetében is megéri az áttérés.

A napelem rendszerek kivitelezése ugyanakkor precíz mérnöki munkát igényel, hiszen minden háztartás igényei eltérők. A Greenkomplex tapasztalt szakemberei pontosan felmérik a helyszínt, és javaslatot tesznek a napelemek elhelyezésére, figyelembe véve az ingatlan benapozottságát és egyéb adottságait. Miután megtaláltuk az optimális megoldást, vezető mérnökeink megtervezik a rendszert, elintézik az áramszolgáltatói engedélyeztetést, majd telepítik a napelemeket. Válasszon minket, amennyiben gyors, pontos, és tiszta munkát szeretne!

 

Napelem típusok, inverter típusok

Napunk annyi energiát termel, hogy ha létezne megfelelő technológia annak elraktározásához, mindössze egy óra alatt kielégíthetnénk a Föld teljes lakosságának nem kevesebb, mint egy éves energiaszükségletét. Bár ez még nem lehetséges, az igen, hogy napelemek segítségével elektromos árammá alakítva a nap elektromágneses sugárzását folyamatos energiával lássuk el bármely háztartást.

Az általunk ajánlott gyártók napelemei különböző időjárási viszonyok között is, bármely évszakban képesek megtermelni a szükséges energiát, és kínálatunk inverterei hatékonyan alakítják a megtermelt áramot az elektromos hálózat számára megfelelő váltóárammá. Válassza a SolarEdge, a Fronius, az ABB, a Q-Cells, az LG, a REC, a BenQ, illetve a Hyundai berendezéseit!

 

Támogatások

A napelemes energiaellátás nem a jövő, éppen ellenkezőleg. A különböző támogatásoknak köszönhetően ma már egyre többek számára elérhetőek lettek, jelentősen lecsökkentve a telepítés költségeit. A jelenleg elérhető egyik legnépszerűbb támogatás az otthonfelújítási hozzájárulás, mely akár három millió forint értékben segíti a családokat a napelemes rendszer kiépítésében, de 2021 novemberétől akár 100%-os vissza nem térítendő támogatás is igényelhető a napelemrendszerek kivitelezésére.

Válassza Ön is a legmodernebb, megújuló energiát használó technológiát. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál, és szakértőink személyre szabott árajánlatot adnak!

Kérjen ajánlatot napelem rendszerre:

Call Now ButtonHívjon bizalommal!