Napelem rendszerek

Napelem rendszer telepítés, beszerzés

 

Mára egyre többek számára fontos, hogy nem csak olcsó, de a lehető legkörnyezetbarátabb technológiával tudják megoldani otthonuk energiaellátását. Szerencsére a napelemes technológia napjainkra olyan szintre fejlődött, hogy az egyre többek számára elérhető, és akár egy egészcsaládi ház energiaszükségletét biztosíthatja. Sokan amiatt hezitálnak, hogy napelemes technológiát válasszanak-e, mert a kivitelezés költségei magasra rúghatnak. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy ez egy olyan technológia, amire csak egyszer szükséges nagyobb összeget fordítani, később nem igényel gyakori és költséges karbantartást, és hosszú évtizedekig szolgálja a teljes háztartást. A napelem telepítés rendkívüli előnye, hogy a berendezésekre fordított költségek befektetést jelentenek, hiszen használatukkal akár nullára is csökkenthetjük a rezsiköltségeket, sőt, akár extra energiát is termelhetünk. A napelemekre fordított beruházás akár tíz év alatt meg is térülhet.
Napelem rendszer
t

Hogyan lesz napelem rendszere?

Ajánlatkérés. Telefonos konzultáció. Helyszíni felmérés. Egyedi napelem rendszerének tervezése, telepítése. Áramszolgáltatói engedélyeztetés. Ha kíváncsi arra, hogyan lesz lépésről lépésre napelem rendszere, kattintson a bővebb tájékoztatásért!
t

Napelem típusok, inverter típusok

A napelem rendszerek az egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb technológiát képviselik az energetikai piacon. Válasszon Ön is a legjobb gyártók professzionális termékei közül, és használja ki a napfény nyújtotta megújuló energiában rejlő lehetőségeket!
t

Napelem rendszer árak

A napelem rendszerek árai az elmúlt évtizedekben jelentős mértékben csökkentek, így a legújabb támogatásokkal egyre többek számára elérhető ez a korszerű, környezetbarát technológia. Tekintse meg a részleteket, és kérje személyre szabott ajánlatunkat!
t

Támogatások

A korszerű napelemes rendszerekre való áttérésben időről időre több hazai és uniós pályázat is segíti a családokat, így sok esetben rendkívül kedvező feltételekkel igényelhető támogatás a kivitelezésre. Tekintse meg a részleteket a legújabb lehetőségekről!

Fűtés korszerűsítési

Referencia képek

Napelem rendszer

Kisokos

 

Hogyan lesz napelem rendszere

Hogyan lesz napelem rendszere?

A napelem rendszerek népszerűsödésével az elmúlt évtizedekben jelentősen csökkentek mind a napelemek, mind pedig az inverterek árai, így új házak építésnél mindenképpen érdemes elgondolkodni a napelemes energiaellátás kialakításán, de régebbi családi házak esetében is megéri az áttérés.

A napelem rendszerek kivitelezése ugyanakkor precíz mérnöki munkát igényel, hiszen minden háztartás igényei eltérők. A Greenkomplex tapasztalt szakemberei pontosan felmérik a helyszínt, és javaslatot tesznek a napelemek elhelyezésére, figyelembe véve az ingatlan benapozottságát és egyéb adottságait. Miután megtaláltuk az optimális megoldást, vezető mérnökeink megtervezik a rendszert, elintézik az áramszolgáltatói engedélyeztetést, majd telepítik a napelemeket. Válasszon minket, amennyiben gyors, pontos, és tiszta munkát szeretne!

Napelem típusok inverter típusok

Napelem típusok, inverter típusok

Napunk annyi energiát termel, hogy ha létezne megfelelő technológia annak elraktározásához, mindössze egy óra alatt kielégíthetnénk a Föld teljes lakosságának nem kevesebb, mint egy éves energiaszükségletét. Bár ez még nem lehetséges, az igen, hogy napelemek segítségével elektromos árammá alakítva a nap elektromágneses sugárzását folyamatos energiával lássuk el bármely háztartást.

Az általunk ajánlott gyártók napelemei különböző időjárási viszonyok között is, bármely évszakban képesek megtermelni a szükséges energiát, és kínálatunk inverterei hatékonyan alakítják a megtermelt áramot az elektromos hálózat számára megfelelő váltóárammá. Válassza a SolarEdge, a Fronius, az ABB, a Q-Cells, az LG, a REC, a BenQ, illetve a Hyundai berendezéseit!

Napelem támogatások

Támogatások

A napelemes energiaellátás nem a jövő, éppen ellenkezőleg. A különböző támogatásoknak köszönhetően ma már egyre többek számára elérhetőek lettek, jelentősen lecsökkentve a telepítés költségeit. A jelenleg elérhető egyik legnépszerűbb támogatás az otthonfelújítási hozzájárulás, mely akár három millió forint értékben segíti a családokat a napelemes rendszer kiépítésében, de 2021 novemberétől akár 100%-os vissza nem térítendő támogatás is igényelhető a napelemrendszerek kivitelezésére.

Válassza Ön is a legmodernebb, megújuló energiát használó technológiát. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál, és szakértőink személyre szabott árajánlatot adnak!