Klíma

telepítés, korszerűsítés és javítás

Klíma szerelés profiktól

 

A klímarendszerek szó szerint kellemes légkört teremtenek körülöttünk, azonban az optimális működés érdekében fontos, hogy mint a telepítésre, mind a karbantartásra, mind pedig a javítással és szereléssel kapcsolatos munkákra olyan csapatot bízzon meg, amelyik érti a dolgát. Új klímát szereltetne be, de nem tudja, melyik az Önnek megfelelő típus? Elérkezett a karbantartás ideje, vagy javításra szorulna készüléke? Keresse a GreenKomplex szerelőit!

Klíma szolgáltatásaink

 

$

Felmérés

Ne késlekedjen, kérjen felmérést és árajánlatot, forduljon kérdéseivel hozzánk! Bevezető akciónk keretében teljes szolgáltatást nyújtunk a beszerzéstől a klíma beszerelésig, teljeskörű dokumentációval és garanciával!

Telepítés

Segítünk kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb klímát, légkondicionáló berendezést! Kérjen mielőbb ajánlatot! Évtizedes klímaszerelési tapasztalat, professzionális klíma alkatrészek. Szükség esetén extrém falfúrás, természetesen a helyszín takarítve por és koszmentesen adjuk át.

Karbantartás

Egészségünk és a klíma készülék érdekében fontos a klíma rendszeres tisztítása, fertőtlenítése. Ha a klíma nincs rendszeresen tisztítva, akkor vírusok, baktériumok (legionel baktérium), gombák tudnak benne megtelepedni, bejutva a légtérbe komoly megbetegedéseket okozhat.

Javítás

Mindenféle klímának vállaljuk a javítását, legyen az oldalfali, kazettás, split, mennyezeti, mobil, vagy bármi más. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeknek a megszerelését. Fontos, hogy ha bármilyen problémát észlel, akkor feltétlenül keressen fel minket, és amíg ki nem érkezünk ne használja a készüléket.

Átszerelés

Sajnos gyakran előfordul, hogy később derül ki, hogy a klíma valamely eleme, legyen az a kültéri-, vagy a beltéri egység útban van. Ilyenkor az átszerelés lehet az egyetlen megoldás, de csapatunk ezt is vállalja!

Fűtés korszerűsítési

Referencia képek

klíma

 kiépítés, javítás és korszerűsítés

 
Szakszerű felmérés profi szakemberektől

Szakszerű felmérés profi szakemberektől

A klímarendszerek telepítése előtt fontos átfogó felmérést végezni az ingatlan különböző tulajdonságait illetően, hiszen nem mindegy, hova milyen klímaegységeket lehet, illetve érdemes telepíteni. Tapasztalt szakembereink megvizsgálják a lakás vagy ház elektromos hálózatát, így biztosak lehetünk benne, hogy a rendszer állandó működés mellett sem okoz túlterhelést, illetve a helyiségek elhelyezkedése és mérete alapján javaslatot teszünk a készülékek számára, valamint típusára.

Klíma telepítés megfizethető áron

Klíma telepítés megfizethető áron

Szerencsére mára elmúltak azok az idők, amikor milliókat kellett fizetni egy klímarendszer kiépítéséért, és ezért csak szállodákban, irodákban vagy luxuslakásokban találkozhattunk velük. Az elmúlt években nemcsak a berendezések ára, de azok energiafogyasztási igénye is jelentősen lecsökkent, ezért egyre több ember engedheti meg magának a klímák nyújtotta hűsítő érzést. Szakembereinkre bátran számíthat a külső és belső egységek felszerelésében, valamint a készülékek optimalizálásában is.

Rendszeres klíma karbantartás

A legfontosabb a rendszeres klíma karbantartás

Természetesen nem szabad megfeledkezni a klímaberendezések rendszeres karbantartásáról sem a különböző komolyabb meghibásodások, valamint az egészségkárosodás veszélyének elkerülése érdekében. A légkondicionálókat évi két alkalommal szükséges átnézetni és megtisztítani, így szavatolható az optimális, csendes és hatékony működés, valamint a penészmentes, tiszta levegő biztosítása. Nem kell házi praktikákkal kísérleteznie klíma tisztítás esetén, hiszen mi csak a legjobb minőségű eszközöket használjuk.

Klímaberendezés átszerelése egyszerűen

Klímaberendezések átszerelése egyszerűen

Lakásfelújításkor, átalakításkor vagy sok más egyéb, előre nem látható esetben előfordulhat, hogy egy klímaberendezés külső vagy belső egységét a ház egy másik pontjára kell helyezni. Csakúgy, mint a készülékek első telepítésekor, ilyen esetben is fontos, hogy szakemberek végezzék az áthelyezést, megóvva a készüléket a károsodástól, illetve odafigyelve a baleset-megelőzésre. Bízza csapatunkra klímarendszerével kapcsolatos teendőket!