+36 30 987 2967 info@greenkomplex.hu

Szolgáltatásaink

Felmérés

Ne késlekedjen, kérjen felmérést és árajánlatot, forduljon kérdéseivel hozzánk! Bevezető akciónk keretében teljes szolgáltatást nyújtunk a beszerzéstől a klíma beszerelésig, teljeskörű dokumentációval és garanciával!

TOVÁBB

Telepítés

Segítünk kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb klímát, légkondicionáló berendezést! Kérjen mielőbb ajánlatot! Évtizedes klímaszerelési tapasztalat, professzionális klíma alkatrészek. Szükség esetén extrém falfúrás, természetesen a helyszín takarítve por és koszmentesen adjuk át.

TOVÁBB

Karbantartás

Egészségünk és a klíma készülék érdekében fontos a klíma rendszeres tisztítása, fertőtlenítése. Ha a klíma nincs rendszeresen tisztítva, akkor vírusok, baktériumok (legionel baktérium), gombák tudnak benne megtelepedni, bejutva a légtérbe komoly megbetegedéseket okozhat.

TOVÁBB

Javítás

Mindenféle klímának vállaljuk a javítását, legyen az oldalfali, kazettás, split, mennyezeti, mobil, vagy bármi más. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeknek a megszerelését. Fontos, hogy ha bármilyen problémát észlel, akkor feltétlenül keressen fel minket, és amíg ki nem érkezünk ne használja a készüléket.

Átszerelés

Sajnos gyakran előfordul, hogy később derül ki, hogy a klíma valamely eleme, legyen az a kültéri-, vagy a beltéri egység útban van. Ilyenkor az átszerelés lehet az egyetlen megoldás, de csapatunk ezt is vállalja!

Kérjen ajánlatot klíma telepítésre:

Referenciák

Call Now ButtonHívjon bizalommal!