+36 30 987 2967 info@greenkomplex.hu

Szolgáltatásaink

Felmérés

Ne késlekedjen, kérjen felmérést és árajánlatot, forduljon kérdéseivel hozzánk! Bevezető akciónk keretében teljes szolgáltatást nyújtunk a beszerzéstől a klíma beszerelésig, teljeskörű dokumentációval és garanciával!

Telepítés

Segítünk kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb klímát, légkondicionáló berendezést! Kérjen mielőbb ajánlatot! Évtizedes klímaszerelési tapasztalat, professzionális klíma alkatrészek. Szükség esetén extrém falfúrás, természetesen a helyszín takarítve por és koszmentesen adjuk át.

Karbantartás

Egészségünk és a klíma készülék érdekében fontos a klíma rendszeres tisztítása, fertőtlenítése. Ha a klíma nincs rendszeresen tisztítva, akkor vírusok, baktériumok (legionel baktérium), gombák tudnak benne megtelepedni, bejutva a légtérbe komoly megbetegedéseket okozhat. 

Javítás

Mindenféle klímának vállaljuk a javítását, legyen az oldalfali, kazettás, split, mennyezeti, mobil, vagy bármi más. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeknek a megszerelését. Fontos, hogy ha bármilyen problémát észlel, akkor feltétlenül keressen fel minket, és amíg ki nem érkezünk ne használja a készüléket.

Átszerelés

Sajnos gyakran előfordul, hogy később derül ki, hogy a klíma valamely eleme, legyen az a kültéri-, vagy a beltéri egység útban van. Ilyenkor az átszerelés lehet az egyetlen megoldás, de csapatunk ezt is vállalja!

Kérjen ajánlatot klíma telepítésre:

Referenciák

Call Now ButtonHívjon bizalommal!