Felmérés

Fűtés korszerűsítés

 

Helyszíni

felmérés és tanácsadás

Ugyan számszerűsíteni nem tudjuk, de az vitathatatlan, hogy ma Magyarországon számos család él olyan otthonban, ahol a fűtési rendszer elavult, ahol a melegvíz-előállító berendezés az előírásoknak nem megfelelően működik, vagy ahol a kémény már olyan rossz állapotban van, hogy az azonnali felújításra/cserére szorul, mert életveszélyes. Ezek a problémák nem csak komolyabb energiaveszteséget jelenthetnek, de magasabb számlákat is eredményezhetnek, mi több, biztonságunk is veszélybe kerülhet miattuk. Sokak fűtését biztosítja korszerűtlen, nyílt égésterű kazán, konvektor, gázüzemű cserépkályha, ami nem csupán veszélyforrás lehet, de aminek fenntartási költsége magas, javíttatása egy vagyonba kerül, miközben a környezetre is káros hatással van.

A fűtés korszerűsítése

megoldja a gondját

Ha megszületett Önben az elhatározás, hogy korszerűsítené fűtését, nincs más dolga csak felvenni velünk a kapcsolatot. Többéves szakértelemmel a hátunk mögött vállaljuk kondenzációs fűtési rendszerek kiépítését új, zárt égésterű kondenzációs kazán telepítésével radiátorokhoz, vagy padlófűtéshez csatlakoztatva, kémények felújítását/bélelését, multifunkcionális klímaberendezések/hőszivattyúk beszerelését fűtésre optimalizálva, valamint akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha napelem rendszert szeretne kiépíttetni. Bármely szolgáltatásunk mellett is döntsön, minden esetben szükséges egy helyszíni szemle. Azért, hogy a lehető legrészletesebb – rejtett költségektől mentes – árajánlatot tudjuk biztosítani Önnek, felmérjük az adott lehetőségeket. Előzetes egyeztetés alapján felkeressük otthonában, hogy megbeszélhessük a részleteket. Az helyszíni felmérésen megvitatjuk, hogy milyen fűtésrendszert szeretne kiépíttetni. Megnézzük, hogy beszerelhető-e a kazán az adott helyre, oda, ahova Ön azt elképzelte, és hogy adott-e hozzá minden feltétel. A kémény állapotát is megvizsgáljuk, hogy a kondenzációs kazán telepítéséhez kapcsolódóan, milyen átalakításra van szükség.

Tervezés, ügyintézés, kivitelezés

Segítünk!

Ha nincs ötlete, milyen fűtésrendszert szeretne, akkor sincs gond, profi csapatunk nem csak a minőségi alapanyagok beszerzésében és a kivitelezésben segít, hanem akár már a tervezési fázisban is. A dokumentációkkal sem kell bajlódnia, mert az első személyes találkozó alkalmával átbeszéljük azt is, milyen engedélyekre, hivatalos papírokra lesz szükség a fűtés korszerűsítéshez. Ezek beszerzését és az ügyintézés minden nyűgjét-baját is átvállaljuk Öntől, egy írásos meghatalmazás segítségével.

Ha érdeklődik teljes körű szolgáltatásaink iránt, lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk szíves megkeresését.

Telefon:

+36 30 987 2967