Cirkó csere

egy gazdaságos, okos döntés

 

A cirkófűtés nem egy új keletű dolog. Az elmúlt évtizedek alatt számos újítást eszközöltek a berendezéseken, így a nagyon régi, tizenöt-húszéves készülékek már abszolút megérettek a cserére. Az, hogy mennyi ideig üzemel egy régebbi készülék nagyban függ a használati módtól, illetve a megfelelő karbantartástól (vagy annak hiányától) is, de tény, hogy a régebbi, nyílt égésterű berendezéseket biztonsági okokból célszerűbb mielőbb lecserélni.
A cirkó javítás egy bizonyos ponton túl már egyáltalán nem kifizetődő, hiszen az elavult nyílt égésterű rendszer már nem lesz jobb, csak még egy ideig működőképes marad.

Miért éri meg

kondenzációs cirkóra cserélnie régi készülékét?

Egy újabb berendezés kevesebbet fogyaszt, ezért gazdaságosabban működtethető.

Egyenletesebb hőmérsékletet biztosít.

Környezetkímélőbb, hiszen kevesebb káros anyagot bocsájt ki.

Egyenletesebb hőmérsékletet biztosít.

Könnyen kiépíthető, megfelel minden XXI. századi minőségbeli követelménynek.

Egyes típusok melegvíz-előállítására is alkalmasak.

Padlófűtéshez és radiátoros fűtéshez is kiválóan alkalmazható

Korszerűbb cirkófűtésre váltani pofonegyszerű.

Segítünk!

A mai cirkófűtés már korszerűbb, zárt égésterű (kondenzációs) kazánnal működik, ami az égéshez szükséges oxigént nem abból a helyiségből szívja el, amibe fel van szerelve, hanem a szabadból, zárt csőrendszeren keresztül, mint ahogy az égéstermék sem csupán a „huzat” hatásának köszönhetően gravitációs úton, hanem a kazánba szerelt ventilátor segítségével jut a szabadba. Ám mielőtt még laikusként azt gondolnánk, akkor nincs is más dolgunk, mint megrendelnünk és beszereltetnünk egy újabb típusú cirkó készüléket, fontos tudni, hogy a fűtés korszerűsítés ezen módja egy összetettebb, több megkerülhetetlen pontból álló folyamat. A nagyobb nyomású égéstermék elvezetéséhez megfelelő körülményeket kell teremteni, így a berendezés cseréjén túl, a kémény korszerűsítésére, a csövek lecserélésére is gondot kell fordítani. Cégünkben remek közreműködő partnert talál ehhez is, hiszen vállalunk komplett cirkó cserét professzionális kéménymunkával és szakszerű beüzemeléssel.

Telefon:

+36 30 987 2967