+36 30 987 2967 info@greenkomplex.hu

Javítás

Cirkó javítás, és az évenkénti karbantartás fontosságáról

Bármilyen gázkészülékről legyen szó, nagyfokú könnyelműség annak évenkénti karbantartásáról megfeledkezni. A teljes körű éves átvizsgálás nem csak cirkófűtés esetében fontos, de bármilyen más gázüzemű berendezésnek is nagy szüksége van rá. Egyfelől azért, mert egy megfelelően karbantartott készülékkel minimálisra csökkenhet a meghibásodás esélye, de egyben jelentősen megnövelhető a berendezés élettartama is, ha rendszeresen átvizsgáltatjuk, kitisztíttatjuk azt. Nem beszélve arról, hogy szeretteink és a magunk biztonsága érdekében is célszerű legalább évi egy alkalommal – lehetőleg az intenzív fűtési szezon kezdete előtt – átvizsgáltatnunk gázkészülékünket. De nem csak ezek szólnak a rendszeres cirkó javítás, karbantartás mellett: a tökéletes állapotú berendezések sokkal gazdaságosabban üzemelnek, mert kevesebb energiát emésztenek fel, mi több, környezetkímélőbben is működnek, mert megfelelő üzemelés mellett jelentősen csökken a károsanyag-kibocsájtás is.

Már a legkisebb rendellenességnél érdemes cirkó szerelőt hívni

A hagyományos régebbi típusú cirkók egyenesen megkövetelik a kiemelt figyelmet, hiszen az akár egy évtizeddel ezelőtt felszerelt modellek még kevesebb biztonsági elemet tartalmaztak, ezért is lényeges, hogy minél optimálisabb műszaki állapotban kezdjék meg a fűtési szezont. Ha néha elalszik az őrláng, ha csepeg, ha fura szag áramlik a készülékből, azonnal hívjunk szerelőt még a nagyobb baj előtt.
Cégünk csakis szakképzett és tapasztalt cirkó szerelőkkel dolgozik, akik professzionális szinten oldják meg felmerülő problémáját. Sima kondenzációs kazánok és kombi cirkóberendezések javítását is vállaljuk nagy szakértelemmel, gyorsan, megfizethető áron. Fontos, hogy soha ne próbálja meg maga elhárítani a gondot, saját érdekében mindig forduljon profi szakemberhez!

Egyeztessen munkatársainkkal, ha cirkója javításra, karbantartásra szorul! Várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken.

Call Now ButtonHívjon bizalommal!