Klíma szolgáltatások

Felmérés

 

Klíma telepítés előtt alapos helyszíni felmérést végzünk

Amikor klíma szerelésre adjuk a fejünket, az első kérdés, ami biztosan megfogalmazódik bennünk, hogy milyen típusú berendezést válasszunk. Ha sikerült nagyjából képbe kerülnünk azt illetően, hogy csak hűtésre, vagy fűtésre is szeretnénk-e használni az adott eszközt, máris közelebb kerültünk az ideális termékhez. Azonban a klímák sokfélesége között még így is könnyedén elveszhet egy laikus vásárló… Ekkor jövünk mi, és egy szempillantás alatt megoldjuk a problémáját.

Segítünk kiválasztani

a klíma típusát

Ha cégünkre bízza a klíma telepítés minden mozzanatát, mielőtt bárminek is nekilátnánk, egy helyszíni felméréssel kezdünk. Mivel minden ingatlan más és más, ezért klíma vásárlás és telepítés előtt megkerülhetetlen lépés, hogy pontosan feltérképezzük az adott helyszínt. Megbízóinkkal konzultálva kiválasztjuk a légkondicionáló külső és belső egységének leendő helyét úgy, hogy az maximálisan igazodjon minden komforttényezőhöz.
Ha igény van rá, javaslatokat teszünk mind a klíma típusát, mind pedig a márkáját illetően. Minden ajánlatunkat a szoba méretéhez, adottságaihoz és az egyedi kérésekhez igazítunk, azért hogy biztosan a lehető legjobb teljesítményű klíma kerüljön otthonába.

Megvizsgáljuk az elektromos hálózatot is

Munkánk részét képezi felmérés során az is, hogy megvizsgáljuk az ingatlan elektromos hálózatát. Erre azért van szükség, mert a kiválasztott klíma állandó üzemelés mellett sem terhelheti túl a hálózatot. Ugyanakkor a beltéri és kültéri egységből kondenzáló víz elvezetése is alapos tervezést igényel, így ebben is számíthat szakértői segítségünkre.

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt, ezért a telepítést követően az évenkénti klíma karbantartást is nyugodt szívvel ránk bízhatja. Nem kell új szakemberek után néznie akkor sem, ha tisztítani kell a berendezést vagy meghibásodás esetén szerelni. Szavazzon bizalmat hozzáértő csapatunkat, várjuk megkeresését! A helyszíni felmérés részleteiről, pontos időpontjáról munkatársainkkal egyeztethet.

Telefon:

+36 30 987 2967