Kazáncsere

jó áron, ügyintézéssel, profiktól

 

A cirkó csere és az átfogó fűtés korszerűsítés minden esetben komoly befektetés, ám ha jó döntést hoz az ember, és a megfelelő szakembert választja ki a feladatra, rengeteg fejfájástól kímélheti meg magát. A Green Komplex csapata az előzetes konzultáció, a helyszíni felmérés, a kivitelezés, valamint az ügyintézés egész folyamata alatt maximális profizmussal áll a munkához, így Ön biztos lehet benne, hogy hosszú éveken keresztül élvezheti majd a korszerű fűtésrendszere nyújtotta kényelmet.

Miért válasszon minket, ha

kazáncserére van szüksége?

Egy új kondenzációs kazán beépítése sok tényezőtől függhet, emiatt a pontos árajánlatot minden esetben kizárólag személyes helyszíni felmérés után tudunk adni. Mindazonáltal fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb mértékben tisztában legyenek az új beruházást befolyásoló szempontokkal, és így a lehető legjobb döntést tudják meghozni. Egy kazáncsere komoly mérlegelést igényel, ám ha tisztában van a legfontosabb tudnivalókkal, nem érheti nagyobb meglepetés.

Mi csak a legmodernebb, legmegbízhatóbb energiatakarékos kondenzációs kazánokkal foglalkozunk.

Átfogó szolgáltatásunk keretében vállaljuk az ingatlan adottságait figyelembe vevő tervezést, kivitelezést, engedélyeztetést és minden hivatalos papírmunkát.

Ha velünk dolgozik, kazánja gyártói garanciája és a beépített épületgépészeti szerelvények meghatározott garanciáján túl, a kémény szerelési munkálatokra tíz év egyedülálló garanciát nyújtunk.

Minden határidőt betartunk, és munkánk során a lehető legkisebb felfordulást okozzuk.

A Green Komplex számos referenciával rendelkezik, így Ön már előre tisztában lehet munkánk magas minőségével.

Mi befolyásolja a

kazáncsere árát?

  • A kazán ára függ annak típusától, gyártójától, illetve teljesítményétől is.
  • Attól függően, hogy milyen komplex rendszert kell kiépíteni, különböző szerelvények és kiegészítők beszerelése válhat szükségessé, ideértve a radiátorokat, a padlófűtést és azok csövezését, a használt idomokat, profilokat vagy egyéb segédanyagokat is.
  • Az árat nagyban befolyásolja, hogy van-e szükség kéménybélelésre, esetleg a kémény átalakítására vagy új kémény építésére.
  • Számolni kell a bontási, a szerelési, illetve a helyreállítási munkákkal is, amelyek mindig az adott kivitelezés nagyságától függenek.
  • Nagyobb átalakítások során szükség lehet az egész gázvezetékrendszer átszerelésére is
  • Szükség lesz kéményseprői nyilatkozatra, illetve az annak megszerzésével járó ügyintézésre.
  • Gázterv engedélyeztetésével, a gázszolgáltató ellenőrzésével, vagy egyszerűsített gázkészülék csere bejelentéssel, a szakszervíz általi beüzemeléssel, illetve az EPH bekötéssel és jegyzőkönyv készítésének díjaival járó költségek elkerülhetetlen részei a beruházásnak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és a lehető legjobb ár-érték arányban, illetve legmagasabb minőségben szeretné elvégeztetni a kazáncserével járó munkákat, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelentkezzen be helyszíni felmérésre!

Cserélje le elavult cirkóberendezését,

és fektessen a jövőbe!

A kazáncsere általában a lakásfelújítás költségesebb beruházásai közé tartozik, ám amikor az ember a fűtésrendszer korszerűsítését tervezni, nem szabad a legolcsóbb megoldást választani. A cirkó csere nagy odafigyelést igénylő, precíz, komplex épületgépészeti munka, és egy az adott ingatlan sajátosságaira tervezett cirkórendszer, valamint megfelelően kiválasztott és beépített kondenzációs kazán nagyban csökkentheti a havi rezsiszámlákat. A legmodernebb kondenzációs kazánok a lehető legnagyobb mértékben használják ki a földgázban rejlő energiát, és még a távozó égéstermékekből is képesek kinyerni a megmaradt hőt, így rendkívül energiatakarékos megoldásnak számítanak. Cserélje le a régi, energiapazarló nyílt égésterű kazánját vagy konvektorát, és váltson a ma elérhető legbiztonságosabb technológiára! Ha minket választ, garantáljuk a kazáncserével járó teljes körű ügyintézést, így azt is, hogy új készülékét teljes mértékben a hazai szabványoknak és biztonsági előírásoknak megfelelően szereljük be, illetve engedélyeztetjük. A Green Komplex csapata igény esetén rendszeres karbantartással segíti, hogy készüléke hosszú évtizedekig zavartalanul, maximális teljesítménnyel működjön. Amennyiben meglévő fűtésrendszere korszerűtlen, gyakori javításra szorul, csak úgy viszi a pénzt, vagy esetleg lakásfelújítás alkalmával szeretne modern berendezésbe fektetni, ne habozzon, kérje személyre szóló árajánlatunkat!

Telefon:

+36 30 987 2967

Árajánlat

Tárgy: Fűtéskorszerűsítés- kazáncsere, kémény bélelés minősített technológiával 1 db kondenzációs falikazánhoz
Megnevezés Összeg (nettó)
KÉMÉNY KORSZERŰSÍTÉS
Kémény béléscső (5 fm), idomok, hosszelemek (1 m levegő és 1m füstgázoldal 1-1 iránytöréssel), kürtő fedő készlet/végelem  

140.000.-

Segédanyagok (bilincsek, csavarok, tiplik, falazó habarcs, sitteszsákok, takaró fólia, szigetelő anyag stb.) 25.000.-
Munkadíj (bontás, szerelés, helyreállítás) 135.000.-
Hő és áramlástechnikai méretezés 25.000.-
Kéményseprőipari nyilatkozat ügyintézéssel MEO 45.000.-
Összesen nettó: 370.000.-
Gáz- víz szerelés, beüzemelés, EPH
Immergas Victrix EXA 28-1 ERP kondenzációs kazán 252.000.-
Indító-szétválasztó idom 80/80 25.000.-
Gáz, víz, csatorna segédanyagok, szerelvények, csapok, iszapleválasztó 165.000.-
Gáz, víz, csatorna szerelés, engedélyezés (EKCS), üzembe helyezés 185.000.-
Szakszervíz beüzemelés 45.000.-
EPH bekötés + jegyzőkönyv 65.000.-
Fernox inhibítor 45.000.-
Fűtési rendszer vegyszeres átmosása (max. 4 db radiátor) 95.000.-
Összesen: 877.000.- Ft
VÉGÖSSZEG: 1.247.000.- Ft
    A végösszeg tartalmazza a kémény építési- szerelési költségeit, kéményseprőipari nyilatkozat ügyintézését, az egyszerűsített gázkészülékcseréhez kapcsolódó gáz, víz, csatorna szerelést, a készülékcsere bejelentésével, dokumentálásával, a tüzelőberendezés szakszervíz általi üzembe helyezését, érintésvédelmi kötést és jegyzőkönyv kiállítását. Az általunk szerelt égéstermékelvezető rendszerre 10 év garanciát vállalunk. A vállalkozó vállalja, hogy első osztályú munkát végez és gondoskodik a rendszer megfelelőségét igazoló kéményseprőipari nyilatkozat beszerzéséről. A végösszeg nem tartalmaz ÁFA-t, az ÁFA mértéke 27%.   A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Cégünk a mindenkori változtatás jogát fenntartja. Árajánlatot kizárólag helyszíni felmérést követően készítünk.